درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
جمعه، 28 اردیبهشت 1403 - 12:44   

فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی

  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب یک

رئیس اوپن‌ای‌آی اولین تصویر تولید شده توسط GPT-4o را به اشتراک می‌گذارد

  رئیس اوپن‌ای‌آی اولین تصویر تولید شده توسط GPT-4o را به اشتراک می‌گذارد


ادامه ادامه مطلب دو

چرا نوشتن با دست برای تفکر و یادگیری بهتر از تایپ کردن است؟

  چرا نوشتن با دست برای تفکر و یادگیری بهتر از تایپ کردن است؟


ادامه ادامه مطلب سه

فناوری، پایان شکست فتوشاپ

  فناوری، پایان شکست فتوشاپ


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  پوستر دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی چه چیزی را نشان می‌دهد؟
  ملازاده سکاندار روابط عمومی بیمه دی شد
  ضرورت ارتقای جایگاه روابط عمومی در صنعت بیمه
  رئیس اوپن‌ای‌آی اولین تصویر تولید شده توسط GPT-4o را به اشتراک می‌گذارد
  هفت گام برای توسعه روابط‌عمومی
  روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی، فرصتی برای بهره‌مندی از هوش مصنوعی در روابط‌عمومی
  پنج عنوان شغلی جدید در حوزه روابط‌عمومی تعریف شد
  ارتباطات پایدار و نقش روابط‌عمومی‌
  در نکوهش چاپلوسی و رفتارهای منافقانه
  مرجعیت رسانه‌ای
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 30529صفحه نخست » مقالات روابط عمومیچهارشنبه، 28 تیر 1396 - 06:41
شگردهای روابط عمومی پیشرو در بزنگاه های ملی صنعت نفـت
حمید مختـاری مدیر روابط عمومی شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (OIEC) - روابط عمومی ‎ها پس از تولید ایده و خلق اندیشه ‎های تازه در راستای منافع سازمان، برای نشر و اشاعه آنها از ابزارهای خاصی استفاده می کنند که سرعت انتقال پیام به مخاطبان هدف را بسیار زیادتر و پویاتر می کند.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- در حالی که قطر (سنگ تمام OIEC در پارس جنوبـی) بهره برداری از این میدان را از سال 1990 آغاز کرده بود، نخستین بهره برداری ایران در سال 2002 در فازهای 2 و3 به ثمر نشست. عقب ماندگی در بهره برداری از فازهای پارس جنوبی در سال های گذشته باعث شده بود که بابت هر روز تأخیر در بهره برداری از آن ها، روزانه 100 میلیون دلار عدم النفع به اقتصاد کشور تحمیل شود، در حالی که برای دستیابی به اهداف توسعه این فازها باید ماهانه یک میلیارد دلار تأمین مالی می شد. در چنین شرایطی، موقعیتی برای قطر فراهم شده بود تا با افزایش برداشت و تخلیه ذخایر مشترک پارس جنوبی با بکارگیری از فناوری و سرمایه  خارجی، در غیاب محسوس ایران، یک تاز عرصه باشد.


با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، مهندس زنگنه در همان ابتدای کار، سه دستور گازی را در چارچوب یک برنامه جامع و نقشه راه جدید برای بهره برداری از پنج فاز اصلی صادر کرد که در نتیجه آن فازهای 12، 15 و 16 در سال 1394 به بهره برداری رسید و سرانجام در آخرین هفته فروردین ماه سال «اقتصاد مقاومتی؛ اشتغال و تولید» نیز از فازهای 17 تا 21 پارس جنوبی با حضور دکتر حسن روحانی بهره برداری شدند. با بهره برداری از این فازها، برداشت روزانه ایران با قطر کمابیش برابر شد و کشورمان با بهره برداری از فازهای باقیمانده پارس جنوبی، قطر را در برداشت ذخایر این میدان مشترک پشت سر خواهد گذاشت.


پیامدهای مثبت بهره برداری از فازهای 17 تا 21 در تقویت قدرت ملی، منطقه ای و توسعه اقتصادی ایران بر کسی پوشیده نیست. توسعه پارس جنوبی و افزایش برداشت از آن، افزون بر رونق اقتصادی و صنعتی کشور، منافع ملی و جایگاه منطقه ای ایران را بیش از پیش تقویت خواهد کرد، چرا که ایران در مرکزیت بیضی انرژی دنیا و در مسیر اصلی ترازیت گاز به کریدورهای شمال، جنوب، شرق و غرب قرار گرفته است و دنیا برای تأمین انرژی های فسیلی خود، روی ایران حساب باز کرده است.


همچنین صادرات گاز استحصال شده از فازهای پارس جنوبی به کشورهای همسایه همچون ترکیه، عراق، عمان، پاکستان، افغانستان و بازارهای شرق دور و اروپا، در کنار توسعه واحدهای پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی پارس واقع در عسلویه، موجب رونق اشتغال و درآمدزایی ارزی شده است و سبد صادراتی کشور را متنوع خواهد کرد. نکته مهم دیگر با توجه به اثبات کارآمدی دانش و توان فنی و مهندسی داخلی در اجرای این پروژه ها، زمینه صدور آن نیز در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی هموار و فراهم شده است.


با از سرگیری و افزایش صادرات میعانات گازی که در دوران تحریم امکان فروش آن میسر نبود و حجم عظیمی از میعانات گازی تولیدی ایران روی آب ذخیره شده بود، دروازه های جدیدی را برای تثبیت سهم شایسته و بایسته ایران در بازارهای جهانی انرژی گشور. با توجه به پایین بودن نسبی هزینه های تولید گاز در ایران، استراتژی فروش و قیمت گذاری کارآمد نوین برای دستیابی به بازارهای جدید، به طور قطع در دستور کار قرار خواهد گرفت.


مازاد گاز تولیدی پارس جنوبی که در بخش خانگی، نیروگاه ها و صنایع کشور مصرف می شود، در کنار کاهش مصرف داخلی، می تواند ظرفیتی را برای تخصیص خوراک بیشتر به واحدهای پتروشیمی فراهم کند. افزون بر آن، استخراج گاز هلیوم و استفاده از گازهای خروجی مشعل های پارس جنوبی می تواند برای تولید برق و همچنین سوخت کربن خنثی به کار گرفته شود.


به طور قطع ایران می تواند با بهره برداری کامل از فازهای تعریف شده برای توسعه پارس جنوبی، 30 درصد تجارت جهانی گاز را در اختیار بگیرد که این امر، نقش مهمی در تقویت و ارتقای موقعیت ژئواکونومیک و ژئو استراتزیک ایران ایفا کند.


در این میان، مجموعه اویک مسئولیت اجرای صفر تا صد مگاپروژه فازهای 20 و 21 را بر عهده داشته و در بهره برداری و به ثمر رساندن طرح توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی هم مشارکت فنی و تخصصی ویژه ای داشته است، از این رو، مدیران و کارکنان گروه مهندسی و ساختمان صنایع نفت (OIEC) بسیار مفتخر و خرسندند که در تحقق اهداف عالیه کشور و تقویت منافع ملی از محل توسعه میدان های نفتی و گازی کشور به ویژه پارس جنوبی سهم داشته و در این مسیر خدمت کرده اند. حضور فعال اویک در ساخت مجتمع های ان.جی.ال و جمع آوری گازهای همراه نفت و جلوگیری از سوختن و هدرروی این ثروت ملی هم یکی دیگر از افتخارات این مجموعه است و بر آنیم که تا سر حد امکان در این حوزه خدمتگزار تخصصی باشیم.


اعتماد کارفرمایان و کارشناسان به مجموعه اویک تنها یکی از آیت های موفقیت این گروه بزرگ در تحقق برنامه ها و پروژه هایی است که مدیون مدیریت حرفه ای و نیروی انسانی توانمند آن است. اگرچه نقاط ضعفی در طول سه دهه عمر اویک وجود داشته است، اما نباید فراموش کرد که یک شرکت ایرانی حالا به یکی از بزرگترین شرکت های پیمانکاری در خاورمیانه ملقب شده است و با استراتژی مدونی که در این حوزه ترسیم کرده است به یک شرکت جهانی تبدیل خواهد شد.


در همین راستا و بر اساس پارادایم ورود اویک به بازارهای جهانی، روابط عمومی این شرکت معظم، پیوسته کوشش کرده است تا با نقش حمایتی و با ساماندهی به امور اطلاع رسانی، فرهنگی و اجتماعی خود به ویژه در هنگامه هایی همچون بهره برداری رسمی از مگاپروژه های ملی، با بکارگیری روش های نوین، سهم خود را در مسیر اهداف سازمانی ادا کند و به قدر خود در توسعه اجتماعی و فرهنگی و همچنین پایداری توسعه اقتصادی و منافع حاصل از آن در محیط های پیرامونی شرکت و پروژه هایش نقش ایفا کند.


در رویکردهای نوین روابط عمومی ها در شرکت های نفتی، مدیریت کیفی شامل تحقیق، برنامه ریزی، اجرا، ارزیابی، تجاری سازی، مدیریت رویدادهای خبری و دیجیتالی شدن در دستور کار قرار می‎ گیرد. مطالعات اجتماعی، برنامه ریزی، ارتباطات بیرون و درون سازمان، انتشارات، ارتباطات الکترونیک، تبلیغات و ارتباطات رسانه ای، مستندسازی تصویری، تولید محتوای رسانه ای، برگزاری همایش ها و سمینارها، حضور در نمایشگاه ها و... از محورهای اصلی فعالیت روابط عمومی‎ ها در شرکت های نفتی است.


روابط عمومی ‎ها پس از تولید ایده و خلق اندیشه ‎های تازه در راستای منافع سازمان، برای نشر و اشاعه آنها از ابزارهای خاصی استفاده می کنند که سرعت انتقال پیام به مخاطبان هدف را بسیار زیادتر و پویاتر می کند. تولید و نشر مجله های تخصصی و گاهنامه های مناسبتی، کتاب های علمی کم تیراژ، داده نماهای علمی، تولید فیلم مستند و تیزر تبلیغاتی، انیمیشن، موشن گرافی، کاتالوگ و... از جمله این ابزارهاست که به نوعی حافظه جمعی و مستند عملکرد سازمان به شمار می رود.


هدایت، کنترل و جهت دهی به افکار، ماورای خبر در عرصه های مختلف، این روزها چنان علایق تصمیم سازان و تصمیم گیران را به خود معطوف داشته که توجه به راهبردهای رسانه ای، اهمیت زیادی پیدا کرده است. روابط عمومی اویک هم در هنگامه هایی همچون راه اندازی و بهره برداری از طرح های ملی و ابرپروژه های بزرگ اقتصادی که مجری آن بوده، راهبردهای رسانه ای دقیقی را به کار گرفته است تا بر افکار عمومی اثر مثبت بگذارد.


روابط عمومی شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (OIEC) همواره تلاش کرده است تا با طراحی و هدایت برنامه های اطلاع رسانی منسجم، هماهنگ و هدفمند، جایگاه و توانمندی تخصصی خود را در اذهان مخاطبان عام و خاص هدف خود، آنچنان که شایسته است، تبیین کند و با استفاده از تکنیک ها و شگردهای رسانه ای و با حضور پررنگ، پرتکرار و ملموس در رسانه های مختلف، در منتالیتی و ذهنیت عمومی مخاطبان عمومی و تخصصی خود، به خوبی نقش ببندد.


روابط عمومی اویک در عین حال در یک رویکرد تازه و الگویی نوین، بازنگری ساختار و معماری ساختاری پویا و هماهنگ و همافزا در سازمان خود را متناسب با نیازهایش در دستور کار خود قرار داده است تا بستر مساعدی را برای ظهور و بروز اطلاع رسانی سیستماتیک و هدفمند در این عرصه فراهم و نیازهای فرهنگی، ارتباطاتی و اطلاع رسانی یک شرکت بزرگ بین المللی اکتشاف و تولید نفتی را برآورده کند. «ان شا الله»
 

 

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  هفت گام برای توسعه روابط‌عمومی


  8 راه برای تقویت رابطه ایمنی عمومی - جامعه با روابط‌عمومی


  مدیریت بحران و شش مولفه اساسی آن


  مرجعیت رسانه‌ای


  در نکوهش چاپلوسی و رفتارهای منافقانه


  فرسودگی روابط‌عمومی


  کاربردهای بازخورد ساندویچی در روابط‌عمومی


  قدرت گوش دادن فعال


  ارتباطات پایدار و نقش روابط‌عمومی‌


  ضرورت گذر از ارتباطات سنتی و حرکت به سمت اطلاع‌رسانی نوین


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد